Brand Ambassador for 'wine in a can'

 

Bezoek mijn nieuwe blog pagina over canned wines, trends, millennials, wijn in het algemeen en veel en veel meer! 

Maak kennis met wijnprofessional Dennis Doorakkers.

Een onuitputbare enthousiasteling als het om wijn gaat en een ware gelover in dit innovatieve en hoogstaande kwaliteitsproduct; het blikje wijn of in goed Engels The Wine Can!

In de afgelopen jaren deed hij veel ervaring op als wijnimporteurwijndocent, wijnschrijver, wijnvlogger en internationaal jurylid voor meerdere internationale wijncompetities. Hier werd de basis gelegd voor een groot netwerk aan contacten binnen de wijnindustrie. Ook is hij als ‘International Wine Ambassador’ verbonden aan de International Canned Wine Competition in California. Voor deze toonaangevende competitie voor wijnen in blik heeft hij veel contact met zowel de vraag- als aanbodkant van deze markt op mondiaal niveau. Hier ontstond de passie voor canned wine! 

Het antwoord op deze vraag is simpel; omdat de 'Wine Can' een geweldig 'future fit' product is en een enorme groei doormaakt op buitenlandse markten en dat is niet voor niets! 

Enkele voordelen van dit innovatieve product zijn;

  • Je neemt het makkelijk overal mee naar toe (borrelen in het park, relaxen op het strand of tijdens een heerlijke boottocht)
  • Een blikje is sneller koud dan een fles, dus altijd koude wijn voor je bezoek!
  • De zogenaamde ‘Single serve’ gedachte past goed bij een gezondere levensstijl.
  • Minder drinken, maar niet inleveren op kwaliteit
  • Geen overgebleven wijn weggooien uit de fles
  • Op elk moment een lekker glas wijn kunnen drinken, zonder een nieuwe fles te hoeven openen
  • Een wijnblikje is gemaakt van aluminium en verkleint daarmee CO2-voetafdruk en is dus enorm milieuvriendelijk

Deze nieuwe wijnverpakking wordt in andere landen veelal 'geframed' op de Millennial generatie, maar uit marktonderzoek in Nederland blijkt dat dit 'generatie overstijgend' is en het wijndrinkers aanspreekt met de betrokkenheid en het bewustzijn voor een gezondere levensstijl in alle leeftijden. Voor de wijnliefhebbers is er voldoende te kiezen aan kwaliteit en met dit nieuwe product kan iedere wijndrinker overal genieten van heerlijke ‘craft wines’ per glas.

Nog steeds niet overtuigd? Klik dan hier voor een filmpje op YouTube met nog meer voordelen van The Wine Can!

Blikjes wijn zijn in andere landen al heel normaal , maar in Nederland nog onbekend. De Nederlandse markt moet daarom eerst kennismaken met dit handzame en multi inzetbare product.

The Wine Can Guy heeft een groot netwerk van verschillende wijnboeren.

Aan wat voor wijn moet je denken? Waar niet aan eigenlijk? Prosecco, Bordeaux, 

Corbières, Beaujolais Gruner Veltliner, Grenacha, Muscadet, Riesling, Sauvignon Blanc, Nebbiolo, Dolcetto en nog veel meer! Na zelf diverse wijnen geproefd te hebben is de mate van kwaliteit ook duidelijk! Zeker geen bulk en het merendeel van de wijn is van uitstekende kwaliteit! Hierop wordt duidelijk ingezet door de producenten en voldaan aan de nieuwe groep jonge wijndrinkers, welke vooral wil genieten met gematigd wijngebruik.

The Wine Can Guy werkt samen in de gehele keten; van producenten van blikjes & productielijnen tot diverse wijnboeren/wijnmerken en ook met ondernemers in het verkooppunt! Hij zet zijn netwerk in als 'Global Matchmaker' tussen B2B partijen en is volop bezig met diverse merken in Nederland als 'Brand Ambassador'.

Ben jij een Nederlandse ondernemer en ben jij benieuwd naar de mogelijkheden tot samenwerken? Neem dan direct contact op via onderstaande knop.

Klik hier voor contact